Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Blaasontsteking


Een blaasontsteking is een ontsteking van het slijmvlies van de blaas. Een blaasontsteking is niet besmettelijk maar kan af en toe terugkomen.
Lees verder »

Voorkom soa: vrij veilig


Soa (seksueel overdraagbare aandoeningen) zijn besmettelijke ziekten die door onveilig vrijen kunnen worden overgedragen. Voorbeelden zijn chlamydia, gonorroe, syfilis, hiv en hepatitis B.
Lees verder »

Bewegen helpt bij lage-rugpijn


Lage-rugpijn zit onder in de rug. Soms straalt de pijn uit naar de billen of naar een of beide bovenbenen. De pijn kan plotseling ontstaan of geleidelijk en is hevig of zeurend.
Lees verder »

Ziekenhuizen vergelijken


Als u een ingreep of behandeling moet ondergaan kunt u zelf bepalen naar welk ziekenhuis u gaat. Vanaf nu kan iedereen ziekenhuizen vergelijken op de website KiesBeter.nl.
Lees verder »

Vaccinaties


Ziekten als difterie, kinkhoest, tetanus, polio, bof en mazelen komen in Nederland nog maar zelden voor.
Lees verder »

Amandelen


Het verwijderen van de neus- en keelamandelen bij kinderen die milde klachten hebben helpt niet. Dit blijkt uit een Utrechts onderzoek onder 300 kinderen.
In Nederland worden jaarlijks bij ongeveer 35.000 kinderen de neus- en keelamandele...
Lees verder »

Meldpunt Medicijnen


Vanaf nu kunt u opvallende ervaringen met uw medicijnen rechtstreeks melden op het digitale Meldpunt Medicijnen. Het Meldpunt Medicijnen is een samenwerking van DGV, Nederlands instituut voor verantwoord medicijngebruik, vier pati


Lees verder »

Welkom op onze praktijksite


U bent gearriveerd op de website van onze huisartspraktijk. Van harte welkom, we hopen dat we u met deze webpagina's nog beter kunnen informeren over de praktijk.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten

Medisch Centrum Nuth

Markt 25

6361CB Nuth

Telefoonnummer: 045-5241260

Faxnummer: 045-5242620