Assistentes en praktijkondersteuning

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten.

De assistente is elke werkdag van 8:00 -12:30 uur en van 14:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Zij bedient 4 telefoonlijnen [exclusief de spoedlijn] dus word a.u.b. niet boos als u op drukke dagen even moet wachten.

U kunt bij de assistente terecht voor:

- Recepten, machtigingen, herhalen van verwijskaarten

- Bloedonderzoek (alleen op afspraak!)

- Urineonderzoek o.a. voor zwangerschapstesten, blaasontsteking enz. (urine voor 10:30 uur afgeven). Gaarne duidelijk vermelden wat de klachten zijn en wanneer de urine is opgevangen!

- Bloeddruk meten, injecties, oren uitspuiten, verzorgen en verbinden van wonden en verwijderen van hechtingen (tussen 14:00-16:00 uur. u kunt hiervoor bij de assistentes een afspraak maken)

- Informatiefolders over diverse onderwerpen

- Adreswijzingen

De volgende assistentes werken hier in de praktijk:

Natascha Wyers-van Kessel, assistente

Ruby Isenborghs-Hanckmann, assistente en praktijkondersteuner

Suzy Iniguez Hollanders, assistente

Anne Hansen, assistente

Wij hebben in onze praktijk ook een praktijkondersteuner/verpleegkundige: Sandra Gilissen-Hensgens, en een praktijkondersteuner Ruby Isenborghs-Hanckmann.

Zij dragen zorg over de chronische patienten zoals mensen met diabetes mellitus (suikerziekte) longpatienten (asthma en COPD) en hart- en vaatziekten.

Sandra Gilissen is gespecialiseerd in wondzorg. (wonden die moeilijk dicht gaan en veel aandacht nodig hebben bijvoorbeeld bij mensen met suikerziekte)

 

 

Medisch Centrum Nuth

Markt 25

6361CB Nuth

Telefoonnummer: 045-5241260

Faxnummer: 045-5242620